"Vi älskar känslan av balanserade och välmående hundar"
Det är drivkraften i allt vi gör.

Om oss

Vi på Flockens i Örebro tror på att möta varje hund och ägare på ett individuellt plan. Vi är inte fast i specifika träningsmetoder utan tror på att anpassa efter varje ekipage.
Vi har dock en grund och det är att utgå från rätt sinnesstämning för att hjälpa hund och ägare att känna harmoni och balans.
Hundar påverkas ytterst av oss tvåbenta. Därför jobbar vi även med att hundens ägare ska få förståelsen för hur denne påverkar hunden både psykologiskt och fysiologiskt och kunna förändra ev beteenden, tankar och känslor.
Vi vet också att det är viktigt att jobba mot mål, stora mål och mer kortsiktiga delmål. Vi är handlingskraftiga och handleder hundägaren så att det blir rätt och känns lätt.
Vi hjälper till att göra det enkelt för hunden att förstå vad vi vill, då kan vi reducera stress och frustration.
Till oss kommer hundar från hela landet. Både på pensionat och privatträningar och vi välkomnar alla hundar.

Flockens i media:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/sa-kan-du-hjalpa-din-skottradda-hund

https://podcasts.nu/avsnitt/mental-traning-by-unestal/54-gar-det-att-coacha-en-hund-F8dllJndMq

https://sverigesradio.se/artikel/hogt-tryck-pa-hunddagis-fullbokat-och-ganska-lang-ko

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/hon-tar-hand-om-skottradda-hundar-under-nyarsafton

Linnea, kallas Linn - föreståndare

Jag är 42år och har fyra egna hundar, Bonde en schäferhane (född 2015), Piga är en petit brabancon (född 2016), Lilla-Apan en petit brabancon (född 2020). Piga är mamma till Lilla-Apan. Samt Puma en griffon bruxellios (född 2022).

Har arbetat med hundar sedan 2005 och inriktat mig på hundar med problembeteenden. Jag håller inte bara kurser för “problemhundar” utan även vardagslydnadskurser, valpkurser och lite annat smått och gott.

Senaste åren har jag även läst olika utbildningar för människor. Jag vill också kunna hjälpa hundägare att må ännu bättre. Så 2020 utbildade jag mig till ICC Coach på Unestål education (ICC=Internationellt Certifierad Coach).

2020 påbörjade jag även utbildning till mentaltränare, det tar några år innan jag är klar med den.

2021 har jag också utbildat mig till NLP practitioner.

Tilde

Började jobba här hösten -20. Hon är en 23årig tjej som bor i Fjugesta tillsammans med sina två hundar Bosse och Douglas. Bosse är en äkta blandras av okänt ursprung och Douglas är en mittelspitzmix.
Tilde är utbildad hundinstruktör och håller kurser här på Flockens.
När hon inte är på jobbet tillbringar hon mest tid i stallet.

Tilde bidrar med stor entusiasm och är en positiv, glad och fin person att ha i vårt gäng.

Camilla

Jobbar extra på dagis och pensionatet hos oss. Hon är en 39årig kvinna med lång erfarenhet av att jobba med hundar. Hon har varit med här på Flockens sedan vi öppnade och stöttar oss vid behov.

Camilla har en engelsk staffordshire bullterrier som heter Douglas och två petit brabancon hanar som heter Yoda & Puck. Camilla är utbildad hundinstruktör och problemhundsutredare, hon håller allt från valpkurser till hundmöteskurser hos oss.

Camilla är en driven person som alltid hittar lösningar. Hon utbildar sig också inom mentalträning och har genomgått NLP practioner på Unestål education. Det är inte bara hundarna som får hjälp av Camilla utan även hundägare.

Jolinn

Jenny

Copyright 2022 © Flockens Hundcenter
Vi använder cookies för att förbättra vår mätning av besöksstatistik.
Genom att klicka “Godkänn” ger du ditt samtycke till att cookies sparas i din webbläsare i detta syfte.
Läs mer i vår integritetspolicy för ytterligare information.