"Vi älskar känslan av balanserade och välmående hundar"
Det är drivkraften i allt vi gör.

Må bättre, gör bättre, bli bättre!

En kurs för både ägare och hund.

Den här kursen är för dig som vill må (ännu) bättre. Du kanske känner dig stressad, otillräcklig, orolig, nervös, rädd, arg, frustrerad och allt annat man kan känna sig i livet. - Men du vill få en förändring.

Se på din hund. Hur verkar din hund må? Hur beter den sig i vardagen? Är den stressad, osäker, rädd, aggressiv, intensiv, energisk eller bara lite olydig ibland?

Oavsett vad så kommer din hund att må bättre om du gör det. Och som ringar på vattnet påverkas även familjen och andra i din närhet positivt av din förändring.

Jag har arbetat med hundar sedan 2005 och genom alla år sett hur mycket vi människor påverkar våra hundar, och tvärtom.

År 2020 började jag utbilda mig för att hjälpa även människor. Jag är nu internationellt certifierad coach hos Unestål education och har även gått NLP utbildning hos dem. Nu utbildar jag mig inom mental träning.

Det här är nyckeln till att vi ska få rätt verktyg som inte bara hjälper oss människor utan även våra hundar. 

Under denna kurs arbetar vi med både dig och din hund enligt detta upplägg under 6mån:

Tillfälle 1 ses vi här på Flockens både du och din hund är med, 60min

Tillfälle 2, 3 och 4 är coachande samtal via videolänk eller utan video vad som passar dig bäst. 45min

Tillfälle 5 är en fysisk träff där jag kommer hem till dig* och vi arbetar med din hund och dig tillsammans för att bryta de beteenden din hund gör som skapar problem. Det kan vara koppelgående, hundmöten, allmän stress, vakt, rädslor, aggression eller vad som helst. 90min.

Tillfälle 6 är en fysisk träff där du kommer till Flockens och vi fortsätter jobba med din hund och dig tillsammans i de situationer som du vill förändra och förbättra. 60min

Tillfälle 7 är ett avslutande coachande samtal där vi knyter ihop säcken och ser tillbaka på utvecklingen som skett sedan du startade resan mot ett (ännu) bättre liv. 30min

Tider för varje tillfälle bokas enligt överenskommelse.

Mellan varje tillfälle håller vi kontakt via whatsapp där du kan ställa frågor och få feedback.

Pris: 6500kr (de 5 första som bokar får ett gratis tillfälle i kursen som heter “följsamhet & harmoni).

Alla tillfällen bokas inom 6månader.

*kurs i hemmet gäller inom 3mil från Flockens hundcenter. Bor du längre bort? säg till så hittar vi en bra lösning även för det. 

Några rader från personer som jag hjälpt via coaching:

“Tack Linn för att du ledde in mig på mental träning. Linns coaching har varit ovärderlig. Hon har hjälpt mig att finna inre ro och mental styrka, jag sover bättre och är mycket piggare. Hennes glada pepp och kloka råd har verkligen hjälpt mig att finna glädje igen med hjälp av mental träning och coaching. /Monica”

"Stort tack till dig Linn, du har verkligen hjälpt mig till ett enklare liv! Tack för ditt fokus, ditt tålamod, din härliga energi och fantastiska humor. Genom din coaching har du hjälpt mig att förstå mig själv, se hur jag själv kan påverka mitt liv, hur jag genom att kontrollera mig själv också lättare kan kontrollera min omgivning, både hundar, barn, sambo, arbetskollegor och mitt team.

Jag kan se saker ur nya synvinklar vilket får mig att hålla ett bättre fokus och lägga energi på rätt saker och kunna välja glädje varje dag! Du har coachat mig att ta ett stort kliv i min verksamhet, tagit mig genom fobier och få vardagen med familj och barn att flyta så mycket bättre. Jag känner att jag är på god väg mot ett balanserat, klarsynt och stressfritt liv, men jag är ett “pågående projekt” och känner mig trygg och tacksam att jag kan fortsätta bli coachad av dig." /Linda

" Inspirerande och givande, även om man redan befinner sig på en bra plats i livet. Coaching med Linn är för mig att se saker på ett nytt sätt, hitta och uppfylla nya mål och skapa ett rikare liv med mindre hinder." /Jenny

“Coachingen med Linn har gjort att jag lärt mig sätta upp rimliga mål. Jag ville ha hjälp med mig själv och även min hund. Han är en hane som varit mycket intensiv och jag hade som mål att han skulle kunna vara lös med mig och bara strosa.
Jag har ofta haft för bråttom, jag vill så mycket och bara gasar mot målet utan att se vägen eller njuta av den. Det resulterade såklart i att jag kraschade titt som tätt. Min hunds energi var som min... Nu har jag en ny grund att stå på där jag lärt mig att ta en sak i taget och faktiskt kunna ta det lugnt. Verktygen Linn givit mig har varit ovärderliga, hon har trott på mig, hjälpt mig att få bättre självförtroende och fått mig att inse att jag på riktigt kan välja mina tankar. Jag låter inte känslorna ta över som tidigare utan kan stoppa och landa en stund innan jag väljer vad jag vill göra åt situationen jag är i. Nu har jag och min hund ett jätte fint liv ihop och han kan strosa lös med mig - helt fantastiskt. Tack!" /Camilla

Kostnad:
6500

Anmäl intresse

Tack! 
Vi har tagit emot ditt intresse och återkommer inom kort!
Ojdå!
Något blev inte riktigt som tänkt. Försök igen om en stund!

OBS: Detta är endast en intresseanmälan och frågeformulär, ej bindande anmälan.

Copyright 2024 © Flockens Hundcenter
Vi använder cookies för att förbättra vår mätning av besöksstatistik.
Genom att klicka “Godkänn” ger du ditt samtycke till att cookies sparas i din webbläsare i detta syfte.
Läs mer i vår integritetspolicy för ytterligare information.